Intse Hamstra

Ik ben opgeleid als psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam. Na jaren werkzaam te zijn geweest te zijn als communicatieadviseur en projectleider, trok het werkgebied van mijn studie mij zo dat ik mij verder ben gaan scholen in het begeleiden van mensen. Ik volgde verschillende geaccrediteerde coachopleidingen en opleidingen in Acceptance en Commitment Therapy (ACT) en EMDR.

Elk coachtraject is maatwerk. Tijdens het intakegesprek verkennen we jouw coachvraag. Is er een click en spreekt mijn aanpak je aan dan gaan we van start. We bekijken wat je belemmert om je doel te bereiken. Welke onderliggende patronen spelen een rol? Ik ondersteun, begeleid en motiveer je om vervolgens je nieuw verworven inzichten om te zetten in acties.
Mijn stijl is helder, praktisch en doelgericht. De mensen die ik coach beschrijven mij als betrokken, rustig, accepterend, nuchter en professioneel. De coachingstrajecten zijn to-the-point en duren nooit langer dan nodig. Gesprekken wissel ik af met oefeningen. Van mij kun je verwachten dat ik je op maat modellen en instrumenten aanreik waarmee je meer inzicht krijgt in het hoe en waarom van je eigen denken en doen. Ik werk eclectisch en pas verschillende stromingen uit de psychologie toe zoals, Acceptance en Commitment Therapie (ACT), Transactionele Analyse (TA), Voice Dialogue en EMDR.

Waarmee kun je bij mij terecht?
Ik begeleid mensen met uiteenlopende vraagstukken. Je kan bij mij terecht als je tegen problemen aanloopt op het gebied van werk, privé of een combinatie van beiden. Ook werk ik in de basis Ggz met Josja als regiebehandelaar.

Onderwerpen die ik vaak tegenkom zijn:

  • een betere balans tussen werk en privé
  • last hebben van angst- en/of piekergedachten
  • last van stress of burn-out klachten
  • last van onzekerheid en een laag zelfbeeld, levensfaseproblematiek
  • staan voor een belangrijke keuze en niet weten wat je wil
  • een traumatische ervaring die je belemmerd
  • op zoek zijn naar een volgende stap in je werk met de juiste loopbaanstrategie

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches, NOBCO.